Kantspilleren ble kastet rett inn i det etter overgangen fra Roda, og har starta begge de to første seriekampene. Etter en grei seriepremiere mot Stabæk, fikk han kun to på Sunnmørspostens spillerbørs etter 3-0-tapet borte mot Haugesund.

— Det var greit å få 60 minutter i den første kampen for å komme i gang, men det gikk ikke så bra i den neste. Jeg hadde en skade i hoften i den kampen, som jeg ble litt hemmet av, sier Gyasi til Sunnmørsposten.

Annerledes

I tillegg har det vært en vrien overgang fra nederlandsk til norsk fotball.

— Fotballen her er ganske annerledes enn den jeg er vant til. Norsk fotball minner om engelsk fotball med mye fysikk, men jeg sier ikke at det ikke spilles god fotball i Norge, sier han.

Kantspilleren legger ikke skjul på at han har fått noen harde taklinger mot seg, som han håper å lære av. - Det går seg til, sier han.

Starter trolig mot Brann. Det meste tyder på at 24-åringen får fornyet tillit i samme posisjonen i søndagens seriekamp mot Brann.

— Vi fikk det tøft mot Haugesund. Det var en kamp der det rett og slett ikke fungerte for oss, og det skjer av og til. Formen min er god og jeg er klar for en bra kamp mot Brann. Jeg vil vise meg fra en bedre side enn sist, sier Gyasi.

— Mye spennende

Fredriksen er spent på hvordan 24-åringen vil utvikle seg.

— Det er mye spennende rundt det han og Franck (Boli) gjør, men samtidig er det litt slik at Edwin vil vise seg fram til enhver tid. Han må skille bedre mellom når han skal ta enkle valg, og når han kan gå for gull, sier AaFK-treneren.

Gyasi har vært vant til en friere rolle defensivt enn den han har i AaFK.

— Han trenger tid til å tilpasse seg, men det kommer til å bli veldig bra til slutt. Han kan være rå en-mot-en offensivt på sitt beste, sier Fredriksen.