Nicki Bille Nielsen har fortsatt status som siktet for vold mot offentlig tjenestemann. 26-åringen skal ha bitt en politimann etter å ha blitt pågrepet for at han sparket i sykler og en parkeringsautomat i København sentrum natt til 18.april.

Leverte rapporten mandag

Dansk politi har etterforsket saken, og mandag formiddag sendte etterforskningsleder Anton Havnegård sin konklusjon til den juridiske seksjonen i København-politiet.

— Status i saken er at vi er ferdig etterforsket. Vi gjorde oss ferdig med arbeidet på fredag og i dag har jeg avlevert saken til våre jurister, sier Havnegård til adressa.no.

Har sett videoer

Etterforskningslederen ønsker derimot ikke å si så mye om innholdet i rapporten.

— Jeg kan ikke svare på noe om innholdet i etterforskningen. Vi har gjort de avhørene som vi mener var nødvendig og vi har sett videoene som det ble skrevet mye om i mediene. Mer vil jeg ikke kommentere, det er nå opp til juristene å avgjøre hva som skjer videre, sier Havnegård.

Ønsker ikke å spå utfallet

Saken er nå sendt videre til den juridiske seksjonen i politiet. De er de som avgjør om det skal bli en rettsak gjennom at det reises tiltale, eller om saken blir henlagt. Havnegård ønsker ikke å si noe om hva han tror utfallet blir.

— Jeg kan ikke svare deg på det. Fra vår side er etterforskningen avsluttet, og vi ønsker ikke å ta stilling til hva som skjer videre, sier Havnegård, som heller ikke kan si noe om tidsaspektet for arbeidet i den juridiske seksjon.

For tolv dager siden sa visepoliti-inspektør Ove Bundgaard Larsen til adressa.no at han trodde hele prosessen ville ta to uker, og en eventuell rettsak kunne komme innen tre uker.

SPORTSDØGNET: