Lerkendal: 17. august stenger det norske overgangsvinduet. Rosenborg har tidligere denne sommeren hentet Adam Larsen Kwarasey da André Hansen ble langtidsskadet, og nå begynner det å se tynt ut på vingplass hos trønderne.

Yann-Erik de Lanlay røk korsbåndet mot Viking og er ute i ni måneder. Mushaga Bakenga spilte ving mot Sogndal, men måtte ut med en strekk til pause.

Pål André Helland og Elba Rashani er de vingene Kåre Ingebrigtsen har til disposisjon i tiden fremover. I tillegg har Fredrik Midtsjø spilt ving tidligere i år. Det synes Ingebrigtsen er nok.

— Vi gjør ingenting på overgangsmarkedet. Vi kan ikke gjøre noe før Austria Wien, og kommer vi oss inn i Europaligaen så klarer vi oss godt med den gjengen vi har. Klarer vi ikke å komme oss til Europaligaen, så klarer vi oss godt da også, sier Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Ingen inn, ingen ut

— Vi stresser ikke, vi er veldig fornøyde med troppen vi har. Vi har god bredde, og bekymrer oss ikke for det, legger Ingebrigtsen til.

Han sier også at Rosenborg ikke kommer til å hente noen spillere i andre posisjoner.

— Det kommer i hvert fall ikke noe inn til oss. Da må noen ut, og vi har låst inn de vi har, flirer Ingebrigtsen.

Jonas Svensson forsvinner ikke fra Rosenborg i dette overgangsvinduet. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix

Jonas Svensson har den siste uken fått oppmerksomhet fra tyrkiske Trabzonspor, men noen overgang der blir ikke aktuelt dette vinduet, ifølge Ingebrigtsen.

— Det forsvinner ingen Rosenborg-spillere, og det blir ingen nye Rosenborg-spillere, oppsummerer RBK-treneren.

-God kontroll

Søndag fikk Ingebrigtsen se sine spillere ta en grei 3-1-seier mot Sogndal. Kampen var i praksis avgjort til pause, da Rosenborg gikk i garderoben med 3-0.

— Vi føler vi har god kontroll når vi leder til pause, så blir det roligere i andreomgangen, selv om vi har sjanser til å score da også. Det blir ikke spennende, og det er viktig for oss. Vi gjør en bra match, samtidig som vi ikke er helt i kjelleren, sier Ingebrigtsen.

Torsdag venter Austria Wien i playoff til Europaligaen. Ingebrigtsen sier kampene mot Viking og Sogndal har vært en bra oppladning.

— Vi tar med oss selvtillit fra Stavanger og fra det som skjer i kveld inn mot det som skal skje på torsdag.