— Jeg har hatt noen fantastiske år i en fantastisk klubb med utrolige supportere i en helt spesiell og vakker by. Men alt til sin tid. Både jeg og familien min føler at vi må gripe denne muligheten. En stor utfordring og en god kontrakt, sier han til aafk.no.

Har fulgt Barrantes lenge

Det har tidligere i år vært interesse for costaricaneren fra kinesisk fotball. Hvis han består den medisinske testen, blir hans neste klubb Shanghai Shenxin. Det står ikke noe i pressemeldingen om hvor lang kontrakt Barrantes får.

— Vi har visst om interessen fra klubben en stund, så vi var klar over at dette kunne skje. Vi har hatt en enighet mellom oss om at hvis det rette tilbudet skulle dukke opp, så skulle vi være velvillige. Nå kan han spille der i sine siste år og tjene gode penger og få nye utfordringer, sier klubbdirektør Henrik Hoff til smp.no.

— Hva kan du si om overgangssummen?

— Hvis vi ikke hadde vært fornøyd med den, så hadde vi ikke gjort dette, sier han.

31-åringen har spilt 121 seriekamper og scoret 33 mål siden han fikk sin debut i 2010. ## Møter Stabæk søndag

— «Mike» har vært en fantastisk ambassadør for klubben på og utenfor banen. Han er en av de største profilene vi noen gang har hatt, sier klubbdirektøren.

Barrantes spiller sin siste kamp for AaFK hjemme mot Stabæk på søndag.

— Toppkampen for meg må ha vært i cupfinalen mot Brann der han scoret to mål. Han har vært en veldig fin type å ha både på og utenfor banen.