4 Piotr Leciejewski Sjanseløs på Bryne-scoringen. Måtte sjelden i aksjon, mest med beina. Og der har du ikke polakkens fremste kvalitet...

*** Følg BT-sporten på Facebook**

BoRS_BRANN_Nouri.JPG Foto: Digitalsport

5 Amin Nouri Herlig stikker til Skålevik på 1-0. Bedre defensivt enn på en stund. Meget involvert fremover. Klar fremgang.

BoRS_BRANN_Acosta.JPG Foto: Digitalsport

4 Bismar Acosta Glapp da Grødem fikk utligne rett foran nesen hans. Burde også scoret, selv om mye tyder på at målet burde blitt avblåst for offside.

BoRS_BRANN_Demidov.JPG Foto: Digitalsport

5 Vadim Demidov Stresset litt i perioden før Bryne utlignet, kunne våget å sette forsvarslinjen høyere. Gikk i krigen, men ingen stor kamp.

5 Ruben Kristiansen Dokumenterte sin verdifulle fart ved flere anledninger. Ikke like hvass offensivt som han er på sitt beste.

BORS_BRANN_Skaanes.JPG Foto: Digitalsport

3 Kasper Skaanes Anonym 1. omgang. Kom sjelden rettvendt, der han kunne utnyttet sine styrker. Spilte litt for sikkert og tamt, og touchen satt ikke helt.

4 Sivert Heltne NilsenPådro seg tidlig et unødvendig kort på en sjelden, offensiv visitt. Ofte alene, når indreløperne lå høyt og bredt.

BoRS_BRANN_Haugen.JPG Foto: Digitalsport

6 Fredrik Haugen Spilte på hele registeret i starten, med crossere, curlede skudd og aggressivitet. Kunne og burde scoret. Falt kraftig av i 2. omgang.

3 Amadaiya Rennie Rar spiller: Like god som han var dårlig. Frustrerte og begeistret, dessverre ble det en klar overvekt av det første.

5 Steffen Lie Skålevik Smart løp og iskald avslutning på 1-0, det var sekunder med spill av klasse. Resten handlet om hardt arbeid uten betaling.

BoRS_BRANN_Huseklepp.JPG Foto: Digitalsport

4 Erik Huseklepp Tendenser, men ikke mer, før pause. Kunne fått mer ut av kontringene da. Kom til mange innlegg, noen gode — andre altfor høye.

INNBYTTERE: Kristoffer Barmen for Skaanes fra 63. God! Vant duellene. Og hvilken straffe!

Azar Karadas for Skålevik fra 81. Kristoffer Larsen for Huseklepp fra 84. Ødela tidenes kontring.