Seieren betyr at laget har 30 poeng før resten av runden spilles til helgen. Det er nå tre poeng ned til Stabæk på kvalifiseringsplass, mens Lillestrøm har sju poeng opp til Bodø/Glimt. Dermed burde spørsmålet om direkte nedrykk være litt lenger unna i Bodø.

— Vi gjorde det fryktelig vanskelig for oss selv, men vi løftet oss mesterlig. Vi spilte en god kamp, og å klare å snu det på den måten er helt fantastisk, sa Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan til TV 2 etter kampslutt.

Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var på sin side skuffet etter at hans lag ga bort en 2-0-ledelse.

— Det ser ut som vi kollapser og det her sitter i hodet på spillerne. Vi kan ikke slippe inn fire mål i hver bortekamp, sa han etter kampen.

Høiland-dobbel

Det så imidlertid mørkt ut for vertene innledningsvis. Tommy Høiland ga gjestene ledelsen etter 34 minutter da han headet inn et meget godt innlegg fra Kristoffer Tokstad.

Samme mann doblet etter 48 minutter og virket å gi sine tidligere lagkamerater i Lillestrøm sårt tiltrengt hjelp for å unngå nedrykk.

Etter 54 minutter var imidlertid Høiland involvert igjen – denne gangen med negativt fortegn. Spissen var nede i egen boks og tråkket på Trond Olsen som gikk i bakken. Straffesparket satte Ole Jørgen Halvorsen iskaldt i mål til 1-2. Kun fire minutter senere var måltyven Fitim Azemi på plass på rett sted og headet ballen i mål til 2-2. ## Bjørnbak-perle

Snuoperasjonen var et faktum da Martin Bjørnbak dundret inn et frispark etter 76 minutter. Med høyrebeinet klinket han til fra langt hold og ballen føyk over muren før den duppet ned i Espen Bugge Pettersen sitt høyre kryss.

Åtte minutter før slutt punkterte Sascha Mockenhaupt seieren da han stusset inn 4-2 og tre svært viktig poeng for Aasmund Bjørkan og hans lag.