STABÆK — BRANN 0-0

Branns siste treningskamp før seriestart endte 0-0. Kampen var dårlig, og prestasjonen var dårlig. For bergenserne er det bare å håpe at det er sannhet i ordtaket om at svake generalprøver gir gode premierer.

— Vi skapte alt for lite. Dette var rett og slett ikke godt nok, sier Brann-trener Rune Skarsfjord til bt.no

Svake før pause

Branns førsteomgang vil bli fort glemt. Stabæk hadde flere fine sjanser, ved Boli, Stokkelien og Sortevik, mens rødtrøyene skapte lite og ingenting.

Nærmest var Amin Askar etter fem minutter, da han sendte i vei et godt skudd, men Stabæk-keeper Jan Kjell Larsen var på plass ved stolpen og vippet ballen til corner.

I motsatt bur gjorde Piotr Leciejewski fine redninger da Stokkelien fikk to sjanser alene med keeper, andre ganger var polakken heldig, da han tilsynelatende utspilt kunne se Stabæks avslutninger snike seg like over eller utenfor.

Generelt var åpningskvarteret til Brann mindre grått enn resten av omgangen.

— Vi var gode da, men svake resten av omgangen. Spesielt irriterende er det at vi var så ustrukturerte defensivt.

- Du var ute og kjeftet på Erdin Demir. Du var ikke fornøyd med ham?

— Nei, jeg var ikke happy med ham, og heller ikke på han som lå innenfor ham, som ikke kommuniserte bra nok med ham, sier Skarsfjord.

Til pause sto det 0-0. ## Askar-sjanse

Brann begynte annen omgang bedre enn de avsluttet den første, men de store mulighetene lot likevel vente på seg.

Amin Askar fikk en fin sjanse da han fikk stå fritt og skyte til høyre i Stabæk-feltet etter en knapp time, men skuddet gikk midt på mål og keeper Larsen slo til corner.

Heller ikke den siste delen av kampen var god eller underholdende.

Nærmest mål i sluttminuttene, var Stabæk. Først ved Franc Boli. På en corner i det 87. minutt fikk han bra treff med pannebrasken, men den harde headingen gikk rett på Leciejewski, som reagerte kjapt nok. På overtid hadde hjemmelaget igjen corner, og denne gang var det Ricardo Clark som fikk til en god avslutning, men volleyskuddet hans gikk over.

Dermed ble det ingen scoringer i en ganske så trøsteløs fotballkamp, som om ikke annet må ha tilført Brann noen bekymringer.