Han hadde sett et AaFK-lag være fullt på høyde med Molde, og han tror prestasjonene bygger selvtillit.

– Det var vi som hadde mest bensin igjen på tanken utover i kampen, dette tyder på at alt hardkjøret vi har gjennomført i vinter har nyttet. Og jeg likte veldig godt at våre spillere på egen hånd fant ut hvordan de mest skulle «plage» MFK etter pause. Vi klarte å utvikle spillet vårt undervegs i kampen, og det setter jeg pris på, sier Harald.

Som utmerket godt vet at eksamen kommer 2. påskedag – på fryktede Lerkendal stadion. Der AaFK aldri har vunnet i moderne tid.

Må ha troa

– Lerkendal er ikke noe å være redd for. Du verden, gutta må jo ha troa på seier samme hvem vi møter! Jeg tror nok at i perioder av kampen vil RBK ha ballen mye, og det er for så vidt greit nok. Det viktige er hva vi selv foretar med og uten ball, og jeg så mye bra mot Molde. Også bakover, der vi ikke slapp til Molde mye.

AaFK går inn til seriestarten med skadefri stall, bortsett fra langtidsskadde Fredrik Carlsen.

– Og det fortjener mine gutter i støtteapparatet all ære for. Bjørn Erik Melland, Jonas Nordal og Egil Eliassen har gjort en kanonjobb denne vinteren, og det nyter klubben godt av nå.

Fram mot Rosenborg-kampen skal AaFK trene i så godt som hele påska. Kun skjærtorsdag er fri.

– Vi trener én økt onsdag, to økter langfredag, én økt påskeaften og én økt 1. påskedag. Nå er vi nede på detalj-nivå på treningene, jeg ønsker å konkretisere alle rollene på laget inn mot seriestarten mandag. Og påskeaften skal vi ha vår siste formasjonstrening, der våre 11 utvalgte får øve seg mot de andre 11, forteller han.

– Hva sier magefølelsen rett før start?

– At vi har kommet et bra stykke på veg. Vi har spilt fire jevne kamper mot eliteseriemotstand, og våre gutter ser at de har nivået inne. Jeg tror dette skal bli bra, smiler Harald Aabrekk.