BREIVIKA: I helgen spilte Hans Åge Yndestad futsal i 1.-divisjon for Berserk som tapte hele 7–2 mot Sjarmtrollan 2, med flere A-lagsspillere.

– Vi hadde nok tapt uansett hvem de stilte med. De tok oss på det taktiske, sier Yndestad.

I tenkeboksen

Selv om 35-åringen ikke har bestemt seg for om han fortsetter i Finnsnes, er han allerede i gang med å overtale flere tidligere TIL-spillere til å spille for 2.-divisjonslaget neste år.

– Jeg har pratet med både Morten (Moldskred) og Adnan (Causevic). De er begge veldig sugen på å spille for Finnsnes, sier Yndestad.

Han føler seg rimelig trygg på at han blir gjenforent med Moldskred neste år.

– Morten blir i Tromsø hvis han finner seg jobb og da kommer han til å spille for Finnsnes. Både jeg og Miika (Koppinen) er jo der og med et par forsterkninger, mener jeg vi er det beste laget og en helt klar opprykkskandidat, sier Yndestad.

Ifølge Yndestad blir de to gjenforent tidligere.

– Morten har sagt ja til å være med å spille for Berserk, men han er på ferie nå, så han kommer nok til å spille futsal for oss i vinter. Futsal er genialt, det er eneste måten å holde seg i form etter sesongen er over, smiler den tidligere TIL-backen.

Han skal bestemme seg rundt juletider om han fortsetter i Finnsnes.

– Lysten må være der fra starten av hvis det skal være noe vits. Andre nordnorske klubber i samme divisjon har forhørt seg, men enten blir det Finnsnes eller så vender jeg hjem til moderklubben Ulfstind i 5.-divisjon, sier «Ynde».

Uaktuelt

For Yndestad er det kun Finnsnes som gjelder, om han fortsetter i allnorsk fotball.

– Jeg kommer ikke til å spille i 3.-divisjon, det er like mye reising som i 2.-divisjon, så det er kun Finnsnes som er aktuell, om jeg skal spille på et høyt nivå, sier han.

Men uten Moldskred og flere andre var de sjanseløse mot Sjarmtrollan 2 i helgen.

– Vi manglet halve laget, så det var ikke særlig mange muligheter.

På motsatt banehalvdel sto blant annet Yndestads lagkamerat fra Finnsnes, Andreas Løvland.

– Jeg håper Hans Åge tar en sesong til. Han er en veldig god spiller, sier Løvland.

Neste helg er det eliteseriehelg for Sjarmtrollan i Tromsø.

– Jeg får ikke trent futsal i neste uke på grunn av jobb, så det var greit å få en gjennomkjøring med kamper nå i helgen, så er jeg klar til det braker løs på fredag, sier Løvland.