STAVANGER: Etter lørdagens 2-1-seier over Viking borte sikret Molde seriegullet fire runder før slutt. Etter først å ha jublet hemningsløst foran de fremmøtte fra Tornekrattet var det en beveget Tor Ole Skullerud som kom til intervjusonen.

Matchvinner Björn Bergmann Sigurdarson fikk også sin porsjon med skryt fra trener Tor Ole Skullerud.

— Det var jævlig gøy for Bjørn å score det målet. Han har strevd fælt i år med skader, sier Skullerud til Rbnett.

Og som alle de andre på MFK-benken var det ikke vanskelig for han å beskrive hva som gikk gjennom hodet i det Sigurdarson fra spiss vinkel vippet ballen i motsatt hjørne

— Det var en rå følelse. Helt fantastisk. Jeg aner ikke hvordan festen blir. Vi skal hjem, og jeg er glad for at klubben ordnet det på den måten for oss, sier Skullerud.

Han vil heller ikke trekke frem spesielle festløver på laget, men påpekte under intervjuet med NRK at også han kan feste.

— Det er mange gode kandidater til å bli det i kveld. Vi får evaluere i ettertid, sier Skullerud med et glis om munnen.

Han sa i intervjusonen etter kampen at han selvsagt har hatt veldig lyst på seriegull. Og han sitter igjen med en litt merkelig og rar følelse når han har fått vært med å oppleve det. Likevel var det en stolt trener som møtte pressen etter kampen.

— Vi har vunnet eliteserien ytterst fortjent, og har vært best hele veien. Vi har fortjent hvert eneste poeng vi har tatt, og det er en fantastisk prestasjon, sa han til P4s reporter.