Storscorer Tobias Olsvik mener det vil være fotballskandale om Jerv ikke makter å ta det ene poenget de trenger for å rykke opp fra 3. divisjon.

— Det vil rett og slett være en skandale om vi ikke klarer det, sier Olsvik til Fædrelandsvennen før kveldens viktige kamp.

Les også:

Det er kun bunnlaget Skade som kan nekte Jerv det etterlengtede opprykket til 2. divisjon. Tre sesonger på rad har opprykksdrømmen blitt knust på målstreken, men nå skal svært mye skje om det ikke blir opprykk. Kveldens motstander står nemlig med ett poeng på de siste 18 kampene, mens Jerv er ubeseiret hjemme.

— Det er viktig å få et lag opp nå. Det er høyere nivå, og vi kommer til å utvikle oss videre, sier spilleren som har scoret 28 mål så langt denne sesongen. Det gjør ham til Sørlandets målkonge.

- Akkurat det er jo litt gøy, men antall mål betyr egentlig ikke så mye for meg , sier unggutten ydmykt.

For bare noen sesonger siden var han lei fotball og dro til Cape Town i et halvt år. Han avviser at det var tidligere Jerv-trener Tore André Dahlum som tok fra ham motivasjonen, til tross for at han ble plassert på backplass.

— Nei, nei. Det hadde ikke noe med det å gjøre, sier Olsvik.

Nå er han imidlertid tilbake. I fjor scoret han nesten 20 seriemål for Jerv, og i år stopper han trolig på rundt 30. Trener Peer Danefeld skryter av spissen sin.

- Ulike trenere ser ulike ting, og jeg synes Tobias har et kjempepotensial som spiss , sier Danefeld.

Jerv-treneren vil ikke love Grimstads innbyggere opprykksfest i kveld, til tross for at laget har tidenes mulighet.

— Nei, selvfølgelig kan dette gå galt, men det er jo ikke planen. Vi skal gjøre som vanlig og jeg kommer til å be spillerne om å ha det gøy på banen, sier dansken.

Kampstart på Levermyr er klokken 19.00.