Jubel etter 1-0 til Jerv Foto: Schrøder, Tor Erik

Jerv hadde som ventet få problemer med å banke bunnlaget Skade, og spiller dermed i 2. divisjon neste sesong.

Hele 6-1 vant Grimstad-klubben mot nedrykksklare Skade.

— Akkurat nå er jeg mest lettet. Det er utrolig deilig at vi endelig er i 2. divisjon , sier milliardær og keeper Knut Ugland til fvn.no etter oppgjøret som ikke var spesielt spennende.

VIDEO: Her feirer Jerv-spillerne opprykket:

Jerv-jubel Allerede etter 17 minutter stod det 3-0 til hjemmelaget etter scoringer av Adin Sohrabi, Steven Cardoso og Jan Jenssen.

— Vi brydde oss ikke så mye om hvor mange mål vi scoret i dag. Det viktigste var bare å vinne, sier tidligere Start-keeper Tommy Runar til fvn.no.

Nesten 500 tilskuere kunne juble for opprykk på Levermyr stadion, i en kamp der hjemmelaget hadde full kontroll. Unge Erik Pedersen avsluttet ballet da han la på til 6-1 i det 89. minutt.

— Jeg er stolt av guttene i dag. De leverer, og dette opprykket er helt fortjent. Veldig, veldig bra, sier trener Peer Danefeld til fvn.no.

Han var til tider svært hissig på sidelinjen til tross for at laget hans stort sett hadde full kontroll hele veien.

- Det var mye stress ,dritt og lort her ute i dag, men det viktigste var at vi vant. Jeg har ikke følt noe press for å få dette laget opp i 2. divisjon.

Også storscorer Tobias Olsvik var strålende fornøyd etter kampen.

— Dette var deilig. Endelig har vi klart målet vårt, sier han.

KAMPFAKTA:

Jerv-Skade 6-1 (3-1)

3. divisjon menn avd. 5

1-0: Aidin Sohrabi (4), 2-0 Steven Cardoso (11), 3-0 Jan Jenssen (17), 3-1 (38), 4-1 Tobias Olsvik (50), 5-1 Aidin Sohrabi (88), 6-1 Tobias Olsvik (89).