31. august skrev han under på kontrakt med Start ut sesongen i år, med opsjon på et år til. Starts klubbledelse har vært klar på at Myggen inngår i 2009-planene, og nå medgir Mykland at det høres fristende ut.

— Vi har snakket om det, og Start har sagt at de har lyst til å ha meg med videre. For min del må jeg bare samle noen tråder, men jeg synes fotball er gøy, og det er derfor jeg er her i dag , sier Myggen til fvn.no på Sør Arena.

Web-TV:

I form

Starts hjemvendte sønn tok seg tid til å prate med pressen før onsdagens Start-trening, men understreket tidlig at han kun ønsket å svare på sportslig relaterte spørsmål. Søndag er han etter alt å dømme i Starts tropp til møtet med Sandnes Ulf.

— Jeg har gått gjennom mye trening, og kjenner en ekstra spenning i kroppen, meddeler 37-åringen, som har slitt med en vond akilles de siste ukene.

— Jeg håper beinet vil fungere bra på treningene som kommer, sier han.

Myggen innrømmer at han opplever en spenning i kroppen om dagen.

— Jeg merket at det var noe spesielt på gang da jeg kjørte fra Risør i dag. Jeg føler at det muligheten til å få spille igjen er i ferd med å by seg, sier Myggen til fvn.no.

- Hva er målet ditt nå?

— Det er å være med i troppen, og hvis jeg er der hadde det selvsagt vært gøy å spille, sier Myggen.