To scoringer av James van Riemsdyk i kampens første ti minutter ga Flyers en pangstart. Han sendte vertene i føringen allerede etter 29 sekunders spill og doblet ledelsen etter ni og et halvt minutt.

Men gleden ble kortvarig for Flyers-fansen. Chris Kelly reduserte tre minutter senere, mens Brad Marchand sørget for 2-2. Både annen og tredje periode var målløse, og kampen måtte avgjøres i «sudden death». 14 minutter ut i forlengningen scoret David Krejci seiersmålet for Bruins. Etter noen nervøse minutter der dommerne sjekket videobildene, ble målet godkjent og Bruins kunne juble for en ny seier.

– Først trodde jeg den var inne, men så fortsatte alle å spille, så jeg gjorde det samme til det ble blåst, sa Krejci.

Laget kan også takke målvakten Tim Thomas (37) for seieren. Veteranen stoppet 52 skudd.

Boston Bruins har dermed festet grepet på oppgjøret mot Flyers. Massachusetts-laget leder 2-0 i best av syv kamper, og begge seirene er kommet på bortebane. Tredje kamp spilles i Boston onsdag.

Men Bruins tør ikke å ta seieren på forskudd. I fjor vant laget de tre første kampene mot Flyers i sluttspillet, men røk ut etter å ha tapt de fire siste. Da kom Flyers helt til Stanley Cup-finalen, men tapte for Chicago Blackhawks.