Et fullsatt Craven Cottage i solskinnet fikk se hjemmelaget dominere i store deler av kampen, men etter 75 minutter var det slutt. Hull hadde snudd kampen og Fulham mistet to uhyre viktige poeng i kampen om å overleve i Premier League.

Fulham-manager Felix Magath var naturligvis svært skuffet etter kampen.

– Vi er veldig skuffet. Vi spilte meget bra og ledet 2-0, men de satte oss under press etter den første scoringen Det ble bare ett poeng når det burde vært tre, sa han til Sky Sports etter kampen.

Med uavgjort står Fulham med 31 poeng og ligger fortsatt på nedrykksplass, men Magath har fortsatt tro på at klubben kan beholde plassen.

– Ja, vi kan klare det. Vi tapte to poeng, og det er ille, men nå må vi ta seks poeng i de to kampene som gjenstår, sa han. Fulham møter Stoke borte og Crystal Palace hjemme i de to siste rundene.

Sjansefattig omgang

Det var en rolig åpning i London. Kampens første mulighet kom etter 5 minutter, da Hugo Rodallega la ut til John Arne Riise. Nordmannen klemte til fra rundt 16 meter, men skuddet gikk langt utenfor. 12 minutter var spilt og Rodallega burde ført hjemmelaget i ledelsen. Fernando Amorebieta med et strålende innlegg til colombianeren, men Rodallega når akkurat ikke frem på ballen, som han bare skal styre i mål.

Et høytstående Fulham styrte det meste de første 20 minuttene. Hull mer med frem mot hvilen, men ingen store sjanser fra noen av lagene. Måløst til pause.

Fra himmel til helvete

En angrepslysten Riise i førsteomgang ble tatt av etter pause og erstattet med Kieran Richardson.

Hangeland & co gikk rett i angrep etter hvilen, og ti minutter ut i 2. omgang fikk Ashkan Dejagah ballen. Fulham-spilleren dro en skuddfinte før han lekkert skrudde ballen i lengste. 1-0.

1-0: Her sender Ashkan Dejagah Fulham i ledelsen. Foto: Ap

To minutter senere var Kieran Richardson på farten. Den tidligere Manchester United-spilleren fant Amorebieta inne i boksen med et presist innlegg, og midtstopperen stusset ballen i hjørnet forbi Steve Harper i Hull-målet. 2-0. 75 minutter var spilt og Hull reduserte. En klønete klarering fra Sascha Riether endte med at David Stockdale måtte bokse ballen i tverrliggeren. På returen kom Nikica Jelavić og nikket ballen i mål. 2-1. Få minutter senere var Hull frem på igjen. Sone Aluko dundret til utenfor 16-meteren og taff treverket via en Fulham-fot. Bortelaget presset virkelig det nedrykkstruende laget mot slutten av kampen.

I det 85.minutt dukket Shane Long opp på bakre og stanget inn utligningen. 2-2, og kampen var totalt snudd på hodet.

Det ble bare ett poeng til Felix Magath og Fulham, selv om de lenge hadde tre poeng i lomma.