Bjørnebye og Menigheden Foto: Menigheden

Start sliter i motvind i serien for tiden, men supporterne har ingen planer om å la spillerne i stikken. Under lørdagens trening utførte Menigheden en støtteaksjon til laget. Hele 300 personer møtte opp og viste sin støtte med sang, banner og flagg.

– I dag støttet vi laget som det skulle være en kamp, og vi har fått god respons fra spillerne, forteller Menighedens pressetalsmann Rolf Eivind Berntsen.

Etter treningen tok en glad Start-trener Stig Inge Bjørnebye seg tid til å slå av en prat og takke supporterne for støtten.

Ubetinget støtte

– Vi gjør dette for å vise spillerne at vi er der for dem. Det har vært mye negativt fokus rundt klubben den siste tiden, og presset på spillerne er stort. Vi ønsker å vise at vi støtter dem uansett, sier Berntsen.

Menighedens pressetalsmann tror likevel ikke at lørdagens aksjon vil få betydning for søndagens vanskelige bortekamp mot Viking.

Fornøyd med oppmøtet

– Dette vil ikke være noen hovedfaktor for om klubben klarer å snu trenden. Men det kan være en av flere faktorer som kan få spillerne til å senke skuldrene, mener Berntsen.

Han var strålende fornøyd med at hele 300 Start-supportere tok turen til lørdagens trening.

– Dette er veldig bra, spesielt med tanke på den korte fristen, og at det var en lørdagsmorgen midt i ferien.