Les også:

På overtid av kampen mot Bærum fikk Bryne frispark like utenfor 16-meteren litt til venstre på banen. Normalt er det Diogo Fernandes eller Vegar Landro, som tar frispark fra den posisjonen. Men Fernandes var byttet ut, og Landro ble aldri spurt før Kris Bright la ballen til rett og klinket den knallhardt i vinkelen via tverrliggeren.

Dermed kunne Bryne-spillerne strekke armene i været og juble for tre poeng for første gang siden seriestarten mot Strømmen. Også den gang ble det 3-1. — Det er egentlig andre spillere på laget som skal ta frisparkene. Men jeg er spiss og liker å score. Så jeg tok bare ballen, og det gikk jo bra, sier Kris Bright til Aftenbladet.no

Har scoret på to av to

Sist han tok et frispark var i 2007. Da spilte han for Kristiansund sammen med Aleksander Midtsian, som var på utlån fra Bryne. På stillingen 1-1 satte han inn 2-1 på et frispark og ble matchvinner etter at Midtsian hadde utlignet Bærums tidlige ledelse.

— Jeg har bare tatt to frispark de siste årene, og begge har gått i mål. Så nå kan jeg vel kalle meg for frisparkekspert, sier Bright.

Etter en svak start på sesongen mener han at Bryne vil komme sterkere utover.

— Vi har mange bra spillere som har vært ute med skade, og vi må bare få litt tid på oss. Folk må bare være tålmodige, sier Bright. Samtidig legger han ikke skjul på at det var viktig med tre poeng mot Bærum.

— Vi har kanskje ikke så mange supportere. Men de vi har er ivrige og flinke til å lage lyd, og det er viktig å få fansen med oss, sier Bright.

Glad Bryne-trener

For Bryne-trener Tommy Bergersen var det også viktig med tre poeng etter at supporterklubben B-gjengen krevde trenerbytte forrige uke.

— Det smaker alltid godt med tre poeng, og det var deilig å vinne igjen. Jeg var forberedt på alt mulig i dag. Uansett hva som skjer, må du stå oppreist og ta det som kommer, og jeg skjønner hva som hadde skjedd hvis vi hadde tapt, sier Bergersen.

- Fryktet du at du kunne få sparken?

- Nei, jeg tenkte ikke på det. Men jeg var forberedt på kritiske spørsmål hvis vi hadde tapt, sier Bergersen.

Derfor smakte seieren også ekstra godt for treneren.