Sogndal har kun tatt to poeng på de siste seks kampene, og vunnet kun én kamp på de siste 15 forsøkene i tippeligaen. Med seier ville de fått et fem poengs forsprang på Fredrikstad, med tap er de i stedet et poeng bak laget fra plankebyen.

Det er skuffende, veldig skuffende , sier en mutt Ulrik Flo.

Han scoret for Sogndal etter bare ni minutter, etter 25 minutter scoret lagkamerat Azar Karadas. I eget mål.

Etter 66 minutter satte Martin Pusic punktum. Fredrikstad vant 2-1. Fredrikstad har mistet store profiler i overgangsvinduet. Tarik Elyounoussi gikk til Rosenborg og stortalentet Etzas Hussein til Molde. Det var likevel de som hadde ballen mest - og angrep et lavtliggende og aggressivt Sogndal.

Stort press fra Sogndal i sluttminuttene hjalp lite. Med ni kamper igjen å spille ligger de nå på nedrykksplass med sine 20 poeng.

Vi får prøve å tenke minst mulig på det. Ikke la det gå enda mer utover oss selv. Nå må vi se frem mot Tromsø-kampen og satse på at det blir tre poeng der. Vi må remobilisere. Vi må få opp humøret, trene godt - og holde spiriten oppe. Vi må glemme dette fort, og gire oss opp etter hvert .