Paris Saint-Germain står uten tap så langt i serien denne sesongen. Lørdag tok Zlatan Ibrahimovic & co. sin 13. seier for sesongen da bunnlaget Troyes ble slått 4-1. Edinson Cavani var farligst før pause på et PSG-lag som spilte i 4-4-2-formasjon for første gang denne sesongen. 20 minutter inn i kampen fant Angel di Maria uruguayaneren med en lekker pasning, og Cavani sendte PSG i føringen.

Etter hvilen gikk trener Laurent Blanc tilbake til å spille 4-3-3, og da løsnet det for hjemmelaget.

Zlatan Ibrahimovic doblet ledelsen da han scoret på straffe etter 58 minutter. Det var svenskens tiende seriemål for sesongen, og han ligger bare ett bak toppscorer Benjamin Moukandjo i Lorient.

Ni minutter senere sørget Lavyin Kurzawa for at det sto 3-0, før Jean-Kevin Augustin scoret PSGs siste mål for kvelden seks minutter før slutt. Gjestene reduserte ved Thomas Ayasse etter 90 minutter, og det endte 4-1. Etter 15 runder har PSG 41 poeng, og leder med 15 poeng på Angers på plassen bak.

Angers på sin side slo Lille 2-0 lørdag. Gilles Sunu og Ismael Traore sto for målene for laget fra vest-Frankrike.

Det er jevnt på plassene bak PSG, og poenget bak Angers følger Lyon og Caen, begge med 25 poeng.

Caen har sjansen til å gå opp til andreplass med tre poeng borte mot Bordeaux søndag.