SANDNES: Aftenbladet vet at Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes har hatt flere positive samtaler med snart 23 år gamle Eirik Schulze den siste tiden. Schulze er en anvendelig og målfarlig spiller som kan brukes i flere roller på midtbanen.

Eirik Schulze (23) ble oppdaget da han spilte en innendørsturnering i Sørlandshallen for et sammensatt sørlandslag for snart fem år siden. Den gangen spilte Schulze til daglig i Mandalskameratene. Turen gikk videre til Viking, men der slo han aldri igjennom.

De siste sesongene har han spilt i Strømmen, men er nå uten kontrakt. Han var på banen i 29 kamper for Strømmen forrige sesong og scoret fire mål i serien.

Nå er det også klart at Sandnes Ulf ikke kommer til enighet med Vegard Aanestad om ny kontrakt. Dermed er høyrebacken ferdig i klubben.

Den danske midtstopperen Mads Nielsen, er som Aftenbladet tidligere har meldt, bare formaliteter unna en kontrakt med de lyseblå. Forhandlingene med Kenneth Sola om en ny ettårskontrakt pågår fortsatt.

Tirsdag var også Bengt Sæternes i møte med Brann-spiller Viljar Vevatne. Sandnes Ulf ønsker å leie Vevatne kommende sesong. Fra før er det kjent at de lyseblå også har tilbudt Vidar Nisja kontrakt.