Bryne (aftenbladet): — Det ville vært tjenesteforsømmelse av oss dersom vi ikke gjorde et forsøk på å hente Vidar Nisja. Han er Bryne-gutt, veldig god og en fin type som har mange år igjen som fotballspiller, sier daglig leder Asle Tjøtta til Aftenbladet.

Vidar Nisja har brukt de siste ukene på å vurdere hvilke muligheter han har til å fortsette karrieren etter at Viking ikke ønsket å fornye kontrakten hans.

BLOGG:

29-åringen fra Vigrestad har påpekt at han ikke har problemer med å flytte på seg, men at det til slutt blir en totalvurdering som avgjør hvor han spiller neste sesong.

Etter det Aftenbladet kjenner til, har Bryne fått ekstern hjelp til å sy sammen en totalpakke som gjør at tilbudet er bra. En spiller i Vidar Nisjas kategori vil kunne tjene mellom 600.000 og 700.000 kroner i året.

— Jeg vil ikke gå i detaljer rundt tilbudet vi har gitt ham, men forslaget er godt og konkurransedyktig. Vi tenker et langsiktig løp og mener Nisja vil passe fint inn hos oss, sier Tjøtta.

Fra før er det kjent at FK Haugesund har hatt samtaler med den offensive midtbanespilleren. Også Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes har hatt samtaler med 29-åringen.

Nisja har flere tilbud å velge blant fra klubber i de to øverste divisjonene i Norge, men ingen fra klubber utenfor landets grenser.