ITALIA-ENGLAND 1-1

Innbytter Andros Townsend sørget for at det ble 1-1 mellom Italia og England i en treningslandskamp i fotball tirsdag kveld.

Scoringen til Townsend kom 11 minutter før full tid. Da hadde han vært på banen i ni minutter. Målet var en perle av et langskudd fra 20 meter som gikk inn bak Italias keeper Gianluigi Buffon.

Det var fullt fortjent at England klarte uavgjort.

Italia tok ledelsen etter 29 minutter av 1. omgang. Giorgio Chiellini valset rundt Phil Jones i Englands forsvar, og pasningen hans fant Graziano Pellè. Pelle headet inn ledermålet i det lengste hjørnet. Southampton-spiss Pelle har scoret to mål på sine tre siste landskamper.

Italias Eder hadde en stor mulighet til å øke til 2-0, men avslutningen hans ble mesterlig reddet av Englands keeper Joe Hart. (©NTB)

Nederland slo Spania på ny

Spania ble ydmyket med 1-5-tap for Nederland i fotball-VM sist sommer. Tirsdag tapte Spania for Nederland igjen, men denne gangen bare 0-2. Ungguttene Stefan de Vrij og Davy Klaussen sto bak målene til et Nederland på hjemmebane i hovedstaden Amsterdam.

Begge målene til Nederland kom tidlig i 1. omgang. 13 minutter var spilt da kaptein Wesley Sneijder slo pasningen som de Vrij flikket videre i mål med hodet. Tre minutter senere satte Klaussen inn en retur fra Spanias keeper David de Gea.

Selv om Spania var det beste laget hele tiden etterpå, kom aldri målet som kunne skapt ny spenning i kampen.

David Silva hadde en avslutning i mål 20 minutter før full tid, men målet ble annullert for offside.

Kampen mellom de lagene var en ordinær treningskamp.