SVERIGE U21 — NORGE U21 6-0

U21-sjef Leif Gunnar Smerud måtte se laget sitt slippe inn hele seks mål på Cartagena i Spania.

Sveriges Sam Lundholm satte inn 1-0 allerede etter elleve spilte minutter, og før pause økte David Moberg Karlsson og samme Lundholm til 2-0 og 3-0. Vondt ble til verre i andre omgang, Sverige-trioen Kerim Mrabti, Carl Johansson og Jesper Karlström sørget nemlig for at sluttresultatet ble hele 6-0. ## Smerud: - Gedigen skuffelse

— Dette er en gedigen skuffelse og en stor tankevekker. Det en forestilling og et resultat som vi helt klart ikke er tilfreds med, sier U21-trener Leif Gunnar Smerud til fotball.no etter kampen.

U21-LANDSLAGSSJEF: Leif Gunnar Smerud. Foto: Digitalsport

— Vi ser tunge ut, slurver og blir hardt straffet av gode svensker. Vi slipper inn billige mål på dødball, og det er mange ting som ikke er bra i dag, fortsetter han.- Etter hvert utover i kampen er det klasseforskjell. Det skal det ikke være mot Sverige, så det er ikke gode svar vi får.

0-6-tapet er U21-guttas andre tap på en snau uke, noe som er dårlig nytt med tanke på kvalifiseringen til U21-EM som starter i juni.

Torsdag ble nemlig Spanias U21-lag for sterke og vant 2-0. ## EM-sluttspillet glapp for G19-gutta

2015s siste marsdag ble etter hvert en mørk dag for Norges aldersbestemte landslaget. G19-gutta hadde sjansen til å nå EM-sluttspillet i fotball for G19-landslag, men tok ikke godt nok vare på muligheten.

Tirsdag kveld ledet de 2-0 over Serbia til pause, men Serbia kom sterkt tilbake og snudde det hele etter fire scoringer på de siste 45 minuttene.

Runar Espejord ga Norge ledelsen på straffe etter åtte spilte minutter, og Morten Thorsby doblet ledelsen rett før pause.

Luka Jovic (2), Nemanja Radonjic og Ivan Saponjic scoret for Serbia i 2. omgang.

Serbia gikk forbi Norge på tabellen med seieren, men det var Nederland som tok sluttspillplassen etter 4-0-seier over Sveits.