Betina Riegelhuth var med og snudde kampen mot Danmark torsdag kveld. Med to tidlige scoringer satte ny standard etter at hun kom inn og var en viktig brikke for Norge.

Etter kampen følte hun seg dårlig i magen og kastet opp. Derfor måtte søsteren Linn Kristin flytte ut og Betina ble isolert på eget rom.

«Linka» sa etter kampen i går at hun var veldig glad for at Betina fiikk sitt gjennombrudd og at det kom til å bli god stemning på rommet. Det ble det altså ikke noe av.

– Jeg har hatt mareritt for at noe sånt skal skje her i EM. Dette sprer seg så lett. Jeg var veldig glad for at Linka kom med en gang og sa fra. Da var det bare rett ned i resepsjonen og bestille et nytt rom, slik at Linka flyttet rett ut, sier landslagslege Nils Ivar Leraand til NTB.

– Det ble spriting av dørhåndtak hele veien bortover. Jentene ble også møtt med en plakat fredag morgen: «Vær flink med spriten!»

Kan rekke lørdagens kamp

Det kan likevel være grunn til optimisme. Landslagslege Nils Ivar Leraand regner med at Betina kan ha en mulighet til å rekke Spania-kampen på lørdag.

Det er nok landslagssjef Thorir Hergeirson glad for. Han var full av lovord om lillesøster Riegelhuth etter gårsdagens kamp.

— Betina og Maja Jakobsen var med og snudde kampen for oss ved å være offensive og gå for skudd, sa han.