Med Hent og Heimdal bolig på laget har styreleder i Byåsen, Tore Bull Hedel, fått pengene som sikrer klubben ut kalenderåret. Tirsdag ettermiddag signerte klubben avtalene med Jan Jahren i Hent og Roar Munkhaugen i Heimdal bolig.

— I utgangspunktet går vi inn med et engangsbeløp på 125000 kroner. Så skal vi se på om vi skal samarbeide videre, sier Roar Munkhaugen.

Samtidig går Hent inn med 250000 kroner. Også GK bidrar med 50000 kroner.

— Avtalen sikrer Byåsen penger til å komme i gang med sesongen. Så blir det litt opp til Byåsen å vise oss tillit og positiv kostnadsutvikling framover. Vi skal gjøre en ny vurdering ved årsskiftet og er positive til å bli med videre under gitte forutsetninger, sier Jan Jahren i Hent og legger til:

— Så forsiktig som Byåsen drives, håper vi å kunne hjelpe til.

Mangler fortsatt hovedsponsor

De nysignerte avtalene kommer på toppen av en lang rekke bidrag til Byåsens elitelag de siste ukene. Bull Hedel beskriver engasjementet fra privatpersoner, lokalt næringsliv og breddeidrettslag som fantastisk.

— Pengene vi har fått inn er fordelt på nesten 500 givere. Nå har vi sikret oss drift fram til nyttår, sier han.

Men selv om millionen er passert, har Byåsen-spillerne fortsatt plass til hovedsponsor både foran og bak på drakten.

— Jeg håper næringslivet ser engasjementet rundt klubben. Vi må ha med noen på det lange løpet. Vi håper på en langsiktig avtale, drømmen er at det er noen der ute som er godt nede i tenkeboksen, sier Bull Hedel.

Ønsker flere velkommen

Munkhaugen gleder seg til å samarbeide med Byåsen og sier at de vil leve godt med at andre store sponsorer kommer på banen i tida som kommer.

— Vi vil ikke legge bånd på Byåsen i forholde til det, sier Munkhaugen og legger til:

— Det er viktig at mange bidrar. Byåsen er midtnorges suverene klubb på kvinnesiden, og veldig mange unge håndballspillere har en drøm om å spille for klubben. De har en spennende spillerstall, og det lover godt for sesongen som kommer, sier Munkhaugen.