• Se videoen øverst i artikkelen (med tillatelse fra Eurosport som sender US Open i Norge)

Hun er nummer 45 på verdensrankingen i tennis, men mot 101-rankede Bethanie Mattek-Sands fikk Coco Vandeweghe det meget tøft på Flushing Meadows i New York.

Mot den antatt svakere motstanderen tapte hun alle de fem første gamene i US Opens andre runde. Det gjorde den amerikanske 23-åringen fryktelig frustrert.

Her mister Coco Vandeweghe besinnelsen fullstendig og ødelegger tennisracket sin. Foto: Eurosport/Ap

Slapp frustrasjonen løs etter enkel feilDa hun misset et relativt enkelt slag og plutselig lå under 0-5, klarte hun ikke holde frustrasjonen inne i lenger.

Vandeweghe slo tennisracket hardt i bakken flere ganger og slo fortvilt ut med armene. Det neste settet gikk heller ikke noe særlig bedre, og Coco Vandeweghe tapte til slutt 2-6, 1-6 og er ute av singelturneringen US Open.

Bethanie Mattek-Sands møter nå verdensener Serena Williams i neste runde, men det som får mest oppmerksomhet etter tennismatchen er likevel Vandeweghes racketknusingen.

Sett denne? Tennislegenden (56) tror han slår verdens beste kvinnespiller.

Videoen går nå verden rundt. Fra New York Daily News i USA, til The Independent og Sky Sports i Storbritannia og videre til Sydney Herald Morning i Australia.

– Tok frustrasjonen utover racketen

– Er dette den beste racketknusingen i US Open-historien? skriver Sky Sports.

På tross av et brutalt tap klarte 23-åringen likevel å bli dagens største US Open-snakkis.

Coco Vandeweghe slo oppgitt ut med armene da hun lå under 0-5 i første sett. Foto: Reuters

– Jeg gjorde det definitivt ikke for moro skyld. Jeg lå under 0-5 og det var mye nervøs energi og innestengt frustrasjon i kroppen. Følelsene tok overhånd, og jeg mistet det fullstendig, forklarer CoCo Vandeweghes, ifølge New York Post.– Jeg tok frustrasjonen utover racketen. Du kan se det – jeg har allerede sett klipp av det og hørt om det fra andre spillere i garderoben. De har også spilt det et par ganger på TV-en her, sa tennisspilleren rett etter kampen.

Hun innrømmer at hun muligens hadde feil inngang til kampen.

– Jeghadde nok ikke det fokuset jeg burde hatt. Jeg tenkte definitivt lenger frem i tid enn til denne kampen. Og det er det jeg er mest skuffet over, sier Coco Vandeweghe — og tenker på at hun i neste runde ville møtt Serena Williams.

– Ja, det er det snakker om. Det er ikke bra å tenke på den måten, og derfor er jeg så skuffet over det.

Ikke lei tennisstoff? Da anbefaler vi disse artiklene: