Lørdag ble byrival West Ham slått 3-0. Arsenal tok kommandoen fra start, men det gikk 47 minutter før kampens første scoring kom. Olivier Giroud avsluttet knallhardt via stolpen og i mål kun sekunder før pause. Det var franskmannens sjette mål på de siste åtte Premier League-kampene.

Etter hvilen skapte West Ham en mer jevnspilt fotballkamp, men likevel var det Arsenal som var nærmest. Den andre scoringen kom likevel ikke før 81 minutter. Aaron Ramsey plasserte ballen i mål etter flott veggspill.

Like etter scoret Mathieu Flamini kampens siste mål etter bare ett minutt på banen.

Det var Arsenals åttende seier på de siste ni kampene i serien. Det var også klubbens åttende strake hjemmeseier i serien. Det har ikke Arsène Wengers lag klart siden 2005. I mesterligaen har det imidlertid ikke gått på skinner. I åttedelsfinalens første kamp hjemme mot Monaco tapte Arsenal 1-3. Førstkommende tirsdag møtes lagene igjen. (©NTB)