Tre mål i første omgang avgjorde London-derbyet mellom Crystal Palace og Queens Park Rangers. Palace slo ligaens svakeste bortelag 3-1 på eget gress.

Palace var favoritter foran oppgjøret. QPR har bare tatt tre poeng på bortebane denne sesongen.

Kampen var 20 minutter gammel da det første Palace-målet kom. Yannick Bolasie stormet fram på venstresiden før han la knallhardt inn til Wilfried Zaha. Vingen sendte vertene i føringen.

Fem minutter før pause slo Bolasie igjen hardt inn i feltet. Målvakt Robert Green fikk en hånd på ballen, men klarte ikke å hindre James McArthur i å skli inn 2-0. Bare to minutter senere gikk vondt til verre for gjestene. Joel Ward fikk avansere inn i 16-meteren, skjøt via Sandro og i mål.

I annen omgang cruiset Palace inn til en klar seier, men med sju minutter igjen å spille sendte Matt Phillips av gårde et skremmeskudd. Vingen klinket til fra 40 meter og traff i krysset, utakbart bak Julián Speroni, men det ble med det flotte trøstemålet. QPR hadde lite å stille opp med borte mot byrivalen og ligger fortsatt under nedrykksstreken etter 29 runder.

Brede Hangeland ble sittende på benken hele kampen for Palace. (©NTB)