Fire av Sandvikens fem poeng har kommet på bortebane i år. - Vi vet vi kan ta poeng på bortebane, sier trener Øyvind Nordtveit. Bildet er fra i fjor når lagene møttes i Bergen. Fire av Sandvikens fem poeng har kommet på bortebane i år. - Vi vet vi kan ta poeng på bortebane, sier trener Øyvind Nordtveit. Bildet er fra i fjor når lagene møttes i Bergen.

Ny straffebom for Sandviken - misbrukte sjansen til seier på overtid

Bergenserne bommet fra 11-meteren for andre kamp på rad.

Det kunne fort blitt jubel for gjestene i Vallhall Arena lørdag. Etter 90 spilte minutter sto det 1–1 mellom Vålerenga og Sandviken. Og så blåste dommeren for straffe til gjestene.

Sist helg var det Ingrid Marie Spord som ikke tok vare på muligheten. Denne gangen var det Isabelle Gjerde som tok sjansen.

Dessverre for de hvitekledde, reddet keeper. Dermed måtte Sandviken reise hjem med kun ett poeng i bagasjen.

Hva som ligger bak straffebommen vil ikke treneren konkludere med enda.

— Nå byttet vi straffelegger i dag, men det er vell for tidlig å si om det er noen grunn til bommene.

- Aldri bommet på straffe før

Nå lover trener Øyvind Nordtveit straffetrening.

Sandviken-trener Øyvind Nordtveit.

— Vi får ta en diskusjon på det, og se hvem som vil legge. Så kan vi ta det på trening, og sette litt fokus på det.Den meriterte treneren er overrasket over de to siste straffebommene.

— Jeg har ikke vært med på å bomme på to straffer på rad før i toppserien. Jeg tror faktisk vi aldri har bommet på straffe før i år, sier treneren og legger til

— Vi får håpe at det var den siste, og at det ikke blir noe trend.

- Det blir blandende følelser

Kampen var ikke av den beste for sandviksjentene. Den første omgangen var ikke mye å skryte av. Selv om de hevet seg i andre omgang – og Stine Hovland scoret i det 74 minutt – hadde ikke Sandviken fortjent alle poengene.

— Jeg skal være så ærlig å si at jeg syntes ikke vi spilte en god kamp i dag. Så et poeng er greit. Men selvsagt, når man kunne tatt med seg alle tre, så blir det blandede følelser.

Så langt i år har Sandviken tatt fire av fem poeng på bortebane.

— Vi trives på hjemmebane som alle andre lag, men samtidig vet vi at vi kan ta poeng på bortebane, sier treneren.

Vis fakta ↓
Vålerenga – Sandviken 1–1 (1–0)