— Jeg synes ikke det var en 4-0-kamp egentlig. Vi holdt dem lenge, men så scorer de to mål på noen få minutter. Da klarte vi ikke helt å stå imot og ble baktunge. Så raknet vi litt den siste halvtimen, sier midtbanespiller og kaptein Vilde Bøe Risa.

Kun tre innbyttere

Bjørnene var lenge disiplinerte defensivt, men slet stort med å skape noe fremover på banen. Etter hvilen presset arnabuene høyt, men Røa scoret to raske mål før timen var spilt.

— Jeg tror resultatet hadde sett annerledes ut om vi hadde satt den i mål da vi presset etter pause, mener Risa.

Med kun to utespillere på benken ble det etter hvert svært vanskelig å få med seg poeng hjem på flyet vestover.

— Vi er egentlig vant til å ikke bytte så mye, men selvfølgelig preget det oss når Sigrid (Heien Hansen, jour. anm.) må ut med skade. Vi skulle gjerne hatt flere på benken, men vi får jobbe med de vi har, sier hun.

Mange spørsmål – få svar

Før sesongen var det mange spørsmålstegn knyttet til årets Arna-Bjørnar-utgave. Fem kamper inn i den nye sesongen er få av dem besvart, ikke minst etter at Maria Brockmann gikk på en sesongødeleggende kneskade.

— Vi har ikke fått helt til spillet vårt slik vi ønsker enda. Vi er defensivt solide, men mangler en del i spillet offensivt. Vi merker at vi savner henne i det offensive spillet, innrømmer kapteinen.

En sesongstart midt på treet

Syv poeng og syvendeplass etter fem kamper er ingen katastrofe for laget som befinner seg midt i et generasjonskifte.

Neste mulighet blir mot fjorårets serievinner Lillestrøm som enda ikke har tapt i årets Toppserie.