Statistikksenter Eliteserien:

Mohammed Abdellaoue blir ny spiss i Hannover 96 og er disponibel for trener Mirko Slomka allerede i seriestarten hjemme mot Eintracht Frankfurt 21. august, skriver det ledende og vanligvis velinformerte tyske fotballmagasinet Kicker og har nyheten som hovedoppslag på sine nettsider.

Avtalen mellom Vålerenga og Hannover kan være ferdigforhandlet allerede torsdag, heter det.

— Jeg vil verken avkrefte eller bekrefte rykter rundt kjøp eller salg. Begynner du med det havner du gjerne i trøbbel. Vi er så enkle her at vi sender ut en pressemelding når ting er klart. Jeg vil ikke kommentere noe om denne saken før det , sier Vålerengas sportsdirektør Truls Håkonsen til VG Nett .

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Moas mål i 2010

Moas fulltreffere anno 2010

Så sent som i februar i år var Moa på vei til Hannover 96, men overgangen ble ikke noe av og 24-åringen skrev under en ny fireårskontrakt for VIF.

Den gangen ble prisen anslått til mellom 8 og 10 millioner, nå er det ventet at Vålerenga vil kunne innkassere mellom 20 og 30 millioner kroner for spissen som har scoret 15 seriemål på 20 kamper hittil i sesongen.

— Det har så vidt meg bekjent ikke kommet inn noen bud på Moa, og vi er ikke i noen forhandlinger nå. Faktisk er jeg på vei til Badeland i Bø, og her skjer det nok ikke så mange overganger, forteller spillerens agent, Stig Lillejord, til Nettavisen.

Hannovers toppscorer forrige sesong var tidligere Rosenborg-angriper Didier Ya Konan, ivorianeren scoret ni mål.

Andre spisser i klubben er finske Mikael Forssell og Mike Hanke.

Hannover 96 ble nummer 15 i Bundesliga forrige sesong, bare to poeng over Nürnberg, som reddet plassen etter playoff.

Hannover spiller sine hjemmekamper på AWD Arena, VM-stadion i 2006 med plass til 49.000 tilskuere.