Arendal leder nå serien med elleve poeng, foran Notodden som vant 4-2 over Ørn Horten lørdag, når fire kamper gjenstår. Dermed avgjør etter alle solemerker Arendal serien neste helg på egen stadion, hjemme mot Ørn Horten. Kampen går lørdag klokka 16.00 på Bjønnes.

Den briljante dansken Rasmus Lynge Christensen førte Arendal opp i ledelsen etter 19 minutter med hans syvende mål på like mange kamper.

Pepa-dobbel

Lagets toppscorer Wilhelm Pepa økte til 2-0 og 3-0 før pause med hans 17. og 18. mål for sesongen. Arber Shkodrani tente håpet for Østfold-laget med 3-1-redusering tidlig i andre omgang, før Arendal og Ylldren Ibrahimaj satte inn 4-1 kort tid etterpå. Helt på tampen fastsatte Tobias Olsvik til 5-1 for arendalittene som tok sin 16. seier for sesongen. Arendal har fortsatt til gode å tape en seriekamp denne sesongen.

Vindbjart vant målfest

Lørdag vant Vindbjart 5-3 borte mot Pors, og med det er venndølene helt oppe på tredjeplass i 2. divisjon. Steinar Skeies lag kom dårlig i gang, og Pors tok ledelsen 1-0 etter ti minutter, før Gaute Hansen og Øyvind Gausdal snudde kampen for Vindbjart før hvilen.

Gausdal økte til 3-1 tolv minutter ut i andre omgang med sitt 21. mål for sesongen, før Preben Skeie la på til 4-1 på straffespark to minutter senere. Pors reduserte en gang, før Skeie var frempå igjen og satte sitt 11. mål fra sin midtbaneposisjon. Pors fikk med en trøstescoring på slutten, og med det endte kampen 5-3. Fløy spiller først borte mot Odd 2 mandag. Toppscorer i avdelingen med 22 mål er for øvrig kristiansanderen Markus Kvame Naglestad, som spiller for Fram Larvik.