Thomas Kind Bendiksen som siden august i år har vært på lån fra Molde, blir ikke TIL-spiller på permanent basis.

– Thomas drar tilbake til Molde og vi følger den opprinnelige planen, om at han skulle dra tilbake dit etter leieperioden, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.

Ikke spilleklar

Kind Bendiksen sier han denne uken skal prate med Molde når han skal komme tilbake til rosenes by.

– Jeg er først spilleklar for dem 1. januar, så vi skal ta en avgjørelse denne uken for når jeg skal komme tilbake. Jeg skal først hjem til Harstad en tur, så får vi se om jeg drar tilbake til Molde og trener med de, sier Kind Bendiksen.

Han ble utlånt tilbake til TIL på grunn av lite spilletid i Molde og innser at sjansene for spilletid er tøff, for et sterkt Molde-lag, som allerede har kvalifisert seg videre i gruppespillet i Europa League i gruppe med Ajax, Celtic og Fenerbahce.

– Det er en kjempespennende tid Molde er inne i og skal du ha sjanser om spilletid i Molde, må du prestere veldig godt på trening, sier 26-åringen.

– Ønsket tilbake

Kind Bendiksen varsler at han er klar for å ta opp kampen om spilletid i Molde.

– Ole-Gunnar (Solskjær) har sett meg spille fotball tidligere, men det er en stund siden nå. Han har sagt at han ønsker meg tilbake for å se meg på treningsfeltet og det gleder jeg meg til, sier Kind Bendiksen.