Benny Lekström 8

Redder seieren mot slutten med tre-fire klasseredninger. Er sterk i feltet, scorer nesten(!) og blir matchvinner i sin avskjedskamp.

Magnar Ødegaard 6

Spiller høyreback, og virker uvant i starten. Trekker langt inn i banen og etterlater mye rom. Får dog lite hjelp av Ingebrigtsen, men Haugesund kommer tilflere store sjanser.Mer med etter pause, og har flere vitige taklinger og klareringer.

Henrik Gjesdal 6

Karrierebeste i TIL-drakten. Har god kontroll, bryter foran og er sterk i duellene i starten. Kriger godt utover i kampen, og gir Diedhiou og Gytkjær vanskelige arbeidsforhold.

Simen Wangberg 7

Får gult kort tidig, men kjemper som en okse gjennom hele kampen.Kaster seg ned og blokkerer, og virker å ta uendelig mange smeller. Meget sterk i duellene mot Gytkjær, som får lite til. Sliter med medvind i oppspillsfasen.

Kent-Are Antonsen 6

Blir matchvinner og gir alt i taklingene, men er helt ute av posisjon flere ganger. Slipper Haraldseid til for enkelt, noe som skaper en stor sjanse.Legger igjen mye rom, men reddes av Andersen som sikrer godt.

Mikael Norø Ingebrigtsen5

Ikke i nærheten av sitt råeste. Skal sette 2-0 alene med keeper, men bruker for lang tid. To heroiske blokkeringer i 1. omgang. Har mye bakrom å løpe i i 2. omgang, men blir fryktelig sliten og byttes ut 20 minutter før slutt.

Jonas Johansen6

Helt sjef i 1. omgang, og styrer midtbanen med jernhånd. Vinner dueller og strør rundt seg med lekre pasninger både kort og langt. Verre i motvinden på slutten, men kriger godt.

Christian Landu-Landu 7

En gigant på midten gjennom hele kampen. Knallhard i duellene som vanlig, og plager Haugesund når de kommer fremover. Gjør en viktig sikringsjobb, og går foran sammen med Wangberg mot slutten.

Magnus Andersen 4

Ikke venn med ballen, sliter med korte pasninger. Langt bedre defensivt, der han gjør en god sikringsjobb når Antonsen er i press.

Runar Espejord 5

Starter i tierrollen bak Moldskred, og avslutter på spissplass. Et fint oppspillspunkt, men samspillet med Moldskred er ikke like bra. Taper mange hodedueller, men er sterkere langs bakken.

Morten Moldskred 5

Leger ned veldig mange meter, og presser bra. Kommer ikke til sjanser, noe en spiss bør gjøre.River og sliter bra til han blir byttet ut.

Remi Johansen

Inn 19 minutter før slutt, og presser bra. Klarer å holde på ballen i angrep, noe som gir TIL en liten hvil.

Jostein Gundersen

Inn i tierrollen ni minutter før slutt. Leverer sterkt, og har en sjanse til å score. Plager FKH-spillerne i oppbyggingen.