MOLDE (Rbnett): Molde tapte 0-1 i søndagens treningskamp mot Kristiansund. Den MFK-spilleren som presterte best var Amidou Diop (23). Senegaleseren var utlånt til KBK for anledninga og viste seg virkelig fram på gjestenes midtbane.

— «Mido» var banens beste i dag, etter min mening. Det tok jo bare noen sekunder før han åpnet opp forsvaret vårt. Han var mye involvert og kunne scoret mål sjøl. Han var god. Men vi ga ham også store rom, fastslår Ole Gunnar Solskjær.

Flere klubber har tatt kontakt

Midtbanespilleren har trent med Kristiansund den siste tida og er aktuell for et utlån til 1.-divisjonsklubben. Samtidig leverte han en god søknad til å få sjansen i Molde-drakta framover. Diop har kontrakt ut 2017. — KBK er et alternativ for at han skal få mer spilletid, men han kan også bli værende her siden vi mistet mange midtbanespillere denne sesongen. Han er fortsatt aktuell for Molde i 2016-sesongen. I tillegg er det flere Tippeliga-klubber som har tatt kontakt og spurt om situasjonen til «Mido». Ingenting er bestemt og det blir ikke avgjort med det første. Han er uansett med i troppen til kampene mot Sevilla, sier Solskjær om 16-delsfinalene i Europa League 18. og 25. februar.

Manageren fant ikke mange lyspunkter etter den skuffende forestillinga mot Kristiansund på Aker stadion.

— Vi skal ikke legge for mye vekt på spillet i sånne kamper i januar, men jeg hadde forventet litt større innsats fra guttene når vi møter et lag fra hjembyen min, smilte Solskjær.

— Hvis vi skal vinne må vi spille ballen, løpe mer og gå i taklinger. Dette var ikke godt nok.

- Så du positive glimt eller enkeltspillere du vil framheve i denne kampen?

— De elleve som fikk sjansen i andre omgang var bedre enn de elleve som spilte fra start, sier Ole Gunnar Solskjær.

De to prøvespillerne fra Nigeria imponerte ingen mot KBK. Spissen Samson Hussaini var anonym i første omgang. Midtbanespilleren Thompson Ekpe var direkte svak etter pause og ble i tillegg skadet. Den kamerunske angriperen Thomas Olivier Amang har bare trent med Molde to ganger og satt på tribunen.

Kampens eneste mål kom etter 12 minutter. Ruben Gabrielsen var uheldig da han skulle avverge en avslutning og gikk over ende inne i feltet. Liridon Kalludra satte ballen enkelt bak MFK-keeper Ethan Horvath. Begge lagene hadde noen gode muligheter utover i matchen, og på overtid ble Mushaga Bakenga tilsynelatende snytt for straffespark da han ble dyttet i ryggen. Men oppgjøret ebbet ut med en fortjent borteseier.

Molde-troppen reiser til Dubai kommende fredag. Der skal laget spille treningskamper mot Krylia Sovetov, AIK og IFK Göteborg.