MOLDE (Rbnett): Når Molde tar imot Kristiansund til treningskamp på Aker stadion søndag, spiller Amidou Diop for det gjestende laget. Senegaleseren har besøkt 1. divisjonsklubben den siste tida og skal testes i møtet med Molde.

— «Mido» har trent med Kristiansund de siste dagene og spiller kampen for dem. Det kan bli aktuelt med utleie, men det er avhengig av at han selv vil prøve det og at KBK bestemmer seg for å leie ham. Vi har mange spillere nå. Da passer det godt at han får spille kampen for KBK og at vi får se ham i aksjon mot oss, sier Ole Gunnar Solskjær.

Manageren kommer til å bruke minst 22 spillere mot KBK. Det betyr at han bytter hele laget i pausen.

— Dette er årets første kamp og alle trenger 45 minutter for å komme i gang. Med sånn vær og føre vi har nå er det også greit å spille en omgang og deretter gå i garderoben. Når vi kommer til Dubai neste helg, skal vi finsikte formen inn mot Sevilla-kampene. Da skal vi begynne å tenke på hvem som skal spille 90 minutt i treningskampene, sier Solskjær.

Kontrakt ut 2017

Amidou Diop kom til Molde fra Diambars i Senegal sommeren 2014. Han var utleid til Mjøndalen i vårsesongen i fjor. 23-åringen har kontrakt ut sesongen 2017. MFK-forsvarer Kristian Strande skulle også spille for KBK søndag, men ble sjuk før helga. Erlend Hustad har trent med Kristiansund den siste tida, men får trolig ikke kontraktstilbud nå.

Den tidligere Træff-spilleren Jonas Rønningen signerte nylig ny ettårskontrakt med KBK. Han er skadet og ikke aktuell for treningskampen mot Molde.

Kampstart på Aker stadion søndag er klokka 13.