Wayne Rooney of England and Gokhan Inler--------------------Joe Toth / BPIEuro 2012 Qualifying - Group GSwitzerland v England07 September 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Den norske sesongen er over er så godt som over, og vi går inn i en aldri så liten fotballdvale her hjemme. I England kjører man imidlertid på som vanlig, og et nytt overgangsvindu nærmer seg.

Her gir vi deg noen av dagens smånyheter, rykter og spekulasjoner fra britiske medier!

— Blir i Madrid

Manchester United har planer om å forsterke på keeperplassen, og Aalesunds Anders Lindegaard kan snart være på vei til Old Trafford. En annen keeper som har vært i Sir Alex Fergusons søkelys, er Atlètico Madrids David De Gea. Men spanjolen sier nå at han vil bli i Madrid.

- Fansen kan være trygg på at jeg blir her. Denne klubben har gitt meg alt. Jeg er veldig lykkelig hos Atlètico, og jeg blir her. Det er naturligvis en ære å høre at et stort lag som Manchester United er interessert, men jeg ser ingen grunn til å dra, sier 20-åringen.

Inler til Arsenal?

Udinese er klar til å gi slipp på sveitsiske Gökhan Inler hvis et "riktig" bud kommer inn. Det hevder spillerens agent Dimo Lamberti. Napoli og Arsenal skal være aktuelle klubber for 26-åringen.

- Udinese er veldig knyttet til spillerne sine, og det føles som en ekte familie. Men skulle et bud komme på Inler, og man kommer til enighet, vil klubben la ham gå, sier Lamberti.

Satser hardt

Hardtsatsende Swansea City ligger godt an til en playoff-plass i mesterskapsserien. Nå vil de helhvite fra Wales forsterke laget med Chelseas Daniel Sturridge. Manager Brendan Rogers har en fortid som reservelagstrener i Chelsea, og skal ha snakket med Carlo Ancelotti om en låneavtale for spissen.

(saken fortsetter)

SCORET I CHAMPIONS LEAGUE: Daniel Sturridge fant målet mot Zilina. (Foto: Digitalsport)Swansea er i ferd med å kvitte seg med den 34-årige finnen Shefki Kuqi, og har også følere ute etter Arsenals Carlos Vela, Leicesters Matty Fryatt og Stokes Eidur Gudjohnsen, skriver engelske nettaviser.

Statistikksenter Premier League:

Alvorlig Forest-smell

Det gamle storlaget Nottingham Forest gjør det godt på nivå 2, og slo til med en sterk borteseier mot Cardiff City sist helg. Men et skår i gleden var det at spissen Dexter Blackstock måtte bæres av med en alvorlig kneskade.

Det var den gamle Brann-kjempen Seyi Olofinjana som taklet Forest-spilleren, og nå vil manager Billy Davies at ligaen skal granske episoden. Det fryktes at Blackstock trenger to operasjoner for å redde karrieren.

— Det er en forferdelig skade, og han kommer til å være ute i 12 måneder, minst. Klubben må se på video av hendelsen igjen. Vi må bestemme oss for om vi skal klage, sier Davies.

Sjekk tabellen i Championship her!

Kilder: sportinglife.com, skysports.com, dailymail.co.uk, mirrorfootball.co.uk