Ryan Babel venter fortsatt på sitt definitive gjennombrudd i Liverpool-trøyen. Hans opphold på Merseyside har vært preget av skader og formsvikt. Nå går nederlenderen ut med et krasst angrep på mannen som hentet ham til Anfield, Rafael Benítez.

— Jeg fikk ikke lov til å trene under vår forrige manager. Selv når jeg ikke var på førstelaget. Jeg ba om ekstra økter hver eneste dag, men fikk simpelthen ikke lov. Og under sesongen trener man ikke spesielt hardt fordi man har så mange kamper, så de fleste treningene svettet vi ikke en gang, skriver Babel på sin Twitter-side.

Twitret seg i trøbbel før

I fjor var nederlenderen svært åpenhjertig i et intervju med en avis i hjemlandet, og ble sitert på at han var misfonøyd med mangel på spilletid. Det falt ikke i god jord hos Benitez, og Babel ble kalt inn på teppet. Også den gangen brukte angriperen sine 140 tilmålte tegn på Twitter til å uttrykke sin frustrasjon.

- Alle har Twitter. Det er umulig å stoppe folk fra å snakke, kommenterte manager Rafael Benitez overfor BBC etterpå.

Like før overgangsvinduet stengte i sommer, forsøkte Liverpool seg på en hasteavtale der Babel skulle inngå i et bytte mot Kenwyne Jones, men overgangen strandet. I vintervinduet var han også aktuell for Birmingham, uten at den handelen ble noe av.

- Forsvinner i januar

Nå er Babel lansert som en av de spillerne som trolig forlater klubben når overgangsvinduet åpner i januar.

Ifølge mirrorfootball.co.uk er Babel, sammen med Bosman-floppen Milan Jovanovic og unggutten Daniel Pacheco spillere som vil bli løst fra kontraktene som et ledd i arbeidet med å kutte ned på i lønnsbudsjettet i Merseyside-klubben.