TRONDHEIM (adressa.no): Da RBK-styret kom fram til en «tiltaksliste» for trenerduoen Perry/Wiggen under styremøtet tidlig i juni, hvor duoen fikk fortsette i jobben, hadde man — etter det adressa.no forstår - allerede begynt å tenke på potensielle, framtidige trenerkandidater.

Overfor adressa.no sier styreleder Ivar Koteng at den virkelige jobben med å finne en midlertidig løsning startet lørdag for to dager siden, etter at man fredag kveld besluttet å sparke Perry.

Og sier han utover det ikke ønsker å kommentere konkrete navn.

Var i kontakt

Men etter det adressa.no forstår har det vært jobbet i kulissene i en måned allerede.

Adressa.no vet at Trond Sollied, som både har spilt og trent klubben tidligere, er en av kandidatene som har vært diskutert. Kåre Ingebrigtsen ser ut til å bli RBKs hovedtrener ut sesongen, men Sollied kan fortsatt være aktuell som en langsiktig løsning.

Mannen som har vært sjef både for Club Brugge og Olympiakos er i dag uten jobb. Han har også, blant annet, vært diskutert i en løsning hvor Vikings assistenttrener, Kåre Ingebrigtsen, har vært ønsket inn som Sollieds høyre hånd.

Etter det adressa.no forstår skal også representanter fra klubben også ha vært i kontakt med Sollied for flere uker siden.

Det er imidlertid usikkert om Sollied er aktuell i en midlertidig rolle, eller som en mer permanent løsning fra og med 2015. ## Fagermo eller Nordlie?

Odds Dag Eilev Fagermo er også et navn som har vært kommet opp flere ganger i de siste ukene. Og som korttidsløsning kan også Tom Nordlie fort være aktuell.

Han har ennå ikke takket ja til noen jobb etter at han ga seg i Lørenskog Hockey for noen måneder siden, og har vært linket til Sandnes Ulf.

Styreleder Koteng sier mandag at prosessen med en permanent løsning kan drøye i flere måneder, og at klubben vil kjøre en skikkelig grundig prosess, langt grundigere enn ved den forrige ansettelsen. Og at det nå først og fremst handler om å få ansatt en trener ut sesongen, som kan starte jobben allerede onsdag.Adressa.no har vært i kontakt med Dag Eilev Fagermo mandag.

— Er du blitt spurt om å overta som trener i Rosenborg?

— Nei, svarer Dag Eilev Fagermo.

Adressa.no har også forsøkt å komme i kontakt med Sollied og Nordlie mandag – uten å lykkes.