Se høydepunkter fra kampen i vinduet ovenfor

New York Rangers – Buffalo Sabres 3-4

Buffalo Sabres slo New York Rangers 4-3 i Madison Square Garden. Mats Zuccarello klarte ikke å sette ny personlig poengrekord.

Hittil i sesongen har Zuccarello 58 poeng for scoringer og assists, og lørdag hadde han sjansen til å slå sin egen rekord på 59 poeng i løpet av én sesong. Men det ble verken mål eller målgivende pasning på Zucca denne gangen, og rekorden står dermed — inntil videre.

Det var Sabres som åpnet scoringsballet i Madison Square Garden lørdag. Klokken hadde så vidt passert ti minutter i første periode da Ryan O'Reilly satte inn 1-0 for gjestene. Snaut tre minutter senere var det O'Reillys tur igjen; 2- 0. Etter pausen gikk det mindre enn ett minutt før Zemgus Girgensons la på til 3-0. Etter snaut tre minutter var det endelig Rangers' tur til å få nettkjenning. Kevin Hayes reduserte til 3-1. Ti minutter senere økte Matt Moulson til 4-1 for gjesten fra lengst nord i delstaten New York, og periodens siste minutt reduserte J.T. Miller igjen for Rangers.

Derek Stepan satte det neste målet i den siste perioden, og kampen endte altså 4-3 til Sabres.

— Det er døvt å tape, men vi slipper inn for enkle mål og scorer ikke på sjansene våre, så da fortjener vi ikke å vinne, oppsummerer Zuccarello overfor Nettavisen.

— Vi gjør det for vanskelig for oss selv. Vi må spille enklere. Noen ganger spretter ikke pucken vår vei og det har den ikke gjort de to siste kampene, konstaterer han.

Det ble nitten og et halvt minutt på Mats Zuccarello, men altså ingen scoring og ingen poeng for nordmannen denne gangen.