TRONDHEIM (adressa.no): — 50/50. Slik vurderer Ole Selnæs sjansene for at han blir klar til oppgjøret mot Sandefjord søndag kveld.

Midt i 1. omgang måtte han gå av banen i 3-0-seieren over KR torsdag. 20-åringen har slitt en stund med rygg- og hoftesmerter, og det er særlig hofteleddsbøyeren gjør at han ikke klarer å yte 100 prosent.

— Jeg ble veldig stiv, og klarte ikke gi alt. Da var det bedre at noen andre overtok, sier Selnæs om skaden til adressa.no dagen etter kampen.

Ny runde i kveld

Dermed bar det rett til behandling inne på kontoret til medisinsk koordinator Haakon Schwabe.

Og Selnæs lover en ting: Han tar ikke lett på en slik skade.

— Jeg fikk behandling i to timer etter kampen. Så har jeg ligget på den behandlingsbenken i nærmere tre timer også i dag. Det kan bli en ny runde i kveld, sier han etter RBKs restitusjonsøkt fredag.

— Vil spille hver kamp

Selnæs har en svært viktig rolle i Brutterns RBK, og den sentrale midtbanespilleren har ingen naturlig backup i troppen.

Det betyr to ting: At Bruttern og co nå gjør alt hva man kan for å holde Selnæs spilleklar. Og at en Selnæs-skade skaper ekstra hodebry.

Selv ønsker stortalentet naturligvis å spille hver eneste kamp. Men:

— RBK er en så god klubb, at man ikke kan spille dersom man ikke er 100 prosent. Da er det andre som bør få sjansen i stedet. Jeg har på ingen måte lyst på noen hvileperiode, men spørsmålet handler mer om hvor lurt det er at jeg spiller alle kampene framover.

— Selvsagt vil jeg spille, og nå handler det om å behandle skaden. Det er også det jeg gjør, sier han.