Louis van Gaal sliter med imponere med sitt Manchester United.

Supporterne har begynt å murre etter at poengfangsten er den samme under nederlenderen som det den var under den fiaskostemplede David Moyes.

Borte mot QPR lørdag gikk det også lenge trått for Englands mestvinnende klubb.

Spesielt forsvaret har fått mye kritikk, og i London var United-spillerne nok en gang i det gavmilde hjørnet. Johnny Evans, Antonio Valencia og Juan Mata ga ballen farlig bort i farlige posisjoner første omgang, men hjemmelaget var ikke giftige nok til å straffe gjestene.

Radamel Falcao hadde en tidlig mulighet til å vise seg verdig sin enorme ukelønn, men skuddet gikk rett på Robert Green. David de Gea på sin side viste nok en gang at keeperspillet hans holder absolutt verdensklasse.

Charlie Austins langskudd etter 20 meter holdt også høy klasse, men redningen fra spanjolen var bedre.

Nesten Falcao-dobling

van Gaal satte inn Marouane Fellaini for Mata ved pause, et bytte han skulle få solid avkastning på etter 58 minutter. Valencia slo inn fra høyre, og den lange belgieren med krøllene dempet ballen før han satte den i det lengste hjørnet fra 11 meter.

QPR var frempå med et par halvfarligheter, men det var Falcao som var nærmest mål nummer to for dagen.

To ganger kom det innlegg mot colombianeren som sto på kloss hold fra målstreken. Det første så ut som en kjempebom da han ikke satte ballen i mål, men reprisene viste at QPR-forsvarer Steven Caulker akkurat fikk en tå på ballen og forstyrret den gamle storscoreren nok til at han ikke scoret.

Minutter senere slo innbytter James Wilson et godt innlegg, Falcao kastet seg frem for å heade ballen i mål, men var noen centimeter for sent ute.

Akademiproduktet Wilson fikk muligheten da United kontret på overtid. Det første skuddet ble reddet, men på returen var 19-åringen sikker, og dermed kunne Louis van Gaal puste ut for en 2-0-seier borte i Premier League.

Fakta Premier League lørdag:

Aston Villa – Liverpool 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Fabio Borini (24), 0-2 Rickie Lambert (79).

39.758 tilskuere.

Burnley – Crystal Palace 2-3 (2-1)

Mål: 1-0 Ben Mee (12), 2-0 Danny Ings (16), 2-1 Dwight Gayle (28), 2-2 Jason Puncheon (48), 2-3 Gayle (87).

17.782 tilskuere.

Leicester – Stoke 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Bojan (63).

31.772 tilskuere.

Queens Park Rangers – Manchester United 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 Marouane Fallaini (58), 0-2 James Wilson (90).

18.098 tilskuere.

Swansea – Chelsea 0-5 (0-4)

Mål: 0-1 Oscar (1), 0-2 Diego Costa (20), 0-3 Costa (34), 0-4 Oscar (36), 0-5 André Schürrle (80).

20.785 tilskuere.

Tottenham – Sunderland 2-1 (1-1)

Mål: 1-0 Jan Vertonghen (3), 1-1 Sebastian Larsson (31), 2-1 Christian Eriksen (88).