NAPOLI — JUVENTUS 2-1

Juventus er ikke til å kjenne igjen. Den elendige sesongstarten fortsatte med 1-2-tap borte mot Napoli lørdag.

Juve har levert den ene svake prestasjonen etter den andre i Serie A denne sesongen. Den regjerende seriemesteren står med fem poeng etter seks runder. Det er bortimot full fiasko i den seiersvante Torino-klubben. Presset mot trener Massimiliano Allegri vil øke etter at Napoli vant fullt fortjent. Juventus har tapt halvparten av sine seriekamper i høst.

Etter flott samspill med Gonzalo Higuain kunne Lorenzo Insigne sette inn 1-0 bak Gianluigi Buffon etter 26 minutter. Higuain skjøt inn 2-0 etter drøye timen. Like etter reduserte Mario Lemina, men Juventus maktet ikke mer på bortegresset.

Medgir problemer

Juventus møter Sevilla (h) i Champions League til uken. Deretter kommer Bologna på besøk i serien før Juve skal ut i viktig bortekamp borte mot Inter etter ligapausen (EM-kvalifisering).

Ifølge Infostrada gjør Juventus sin svakeste sesongstart siden 1969/70. – Gutta gjorde det de skulle gjøre, skapte en rekke sjanser, men vi klarte ikke å sette dem, sukket Allegri.

– Vi er inne i en veldig vanskelig periode. Ingen kan benekte det, men det er en lang sesong. Nå kommer snart ligapausen, sa Allegri videre.

Trio ut med skader

Roma ladet opp til mesterligakampen mot Borisov med hele 5-1 hjemme mot Serie A-debutant Carpi.

I en kamp dominert av hjemmelaget vartet også Roma-keeper Morgan De Sanctis opp med en strafferedning. Men seieren var dyrekjøpt. For Francesco Totti, Seydou Keita og Edin Dzeko måtte alle ut med skader.

– Å måtte se tre spillere gå av før 55 minutter var spilt, viser hvor kostbar denne seieren var, sa Roma-trener Rudi Garcia.