REAL MADRID — MÁLAGA 0-0

Etter fem strake seire for Real Madrid, kom Rafael Benítez' mannskap ned på jorden igjen lørdag.

Stjernegalleriet skapte sjanser på løpende bånd, men måtte likevel nøye seg med et skuffende 0-0-resultat mot Málaga hjemme på Santiago Bernabéu.

Dermed ble hovedstadsklubben passert av Barcelona på toppen av La Liga-tabellen, etter at katalanerne vant over Las Palmas.

Enda mer prekært for Real Madrid, kan imidlertid skadesituasjonen vise seg å bli.

I oppgjøret mot Málaga var det angrepsspiller Jesé som forlot banen på båre. Fra før av var Danilo, Pepe, James Rodríguez, Sergio Ramos og Gareth Bale alle på skadelisten.

Det gir hodebry for Rafael Benítez, men innebærer også muligheter for klubbens unggutter.

- Muligheten bør være til stede

Lørdag satt Marcos Llorente (20), som vanligvis hører til B-laget, på benken på Santiago Bernabéu.

Dersom ingen av spillerne rister av seg skadeproblemene, vil Benítez måtte ta med seg to Castilla-spillere til Champions League-bortekampen mot Malmö.

Martin Ødegaard er én av kandidatene til å bli tatt ut.

— Muligheten bør være til stede dersom ingen av de skadete spillerne blir friske, vurderer Petter Veland, kommentator i CMore og ekspert på spansk fotball, overfor Aftenposten.

Han legger imidlertid til at det er for tidlig å si hvilke spillere som blir med til Sverige, og at bildet vil bli klarere etter at Real Madrid Castilla har gjennomført sin kamp mot Amorebieta søndag.

Carlos Forjanes, som jobber for den spanske sportsavisen AS, tviler imidlertid på at det er aktuelt å ta med Ødegaard.

— Jeg ville synes det var veldig rart om han ble tatt ut. Skadene er først og fremst i forsvar, med Ramos, Pepe og Danilo. På midten og i angrep er det ikke nødvendig med forsterkninger, sier Forjanes til Aftenposten.

Trio trente med førstelaget

En annen sterk kandidat til å bli tatt ut til Champions League-turen er angriper Borja Mayoral, som har vært en ledende skikkelse i Castilla-laget denne sesongen.

Denne uken har Mayoral, Marcos Llorente og Ødegaard alle deltatt på førstelagstreninger.

Tidligere har Marca-journalist Santi Siguero vurdert muligheten for at Ødegaard skulle få sin Champions League-debut denne sesongen som gode.

— Klubbens plan er å gi ham spilletid i gruppespillet, dersom Madrid kvalifiserer seg tidlig, sa Siguero til Aftenposten tidligere i september.

I løpet av de nærmeste dagene får Ødegaard vite om debuten kan komme allerede denne uken.

Vi anbefaler disse sakene om Martin Ødegaard:

Ødegaard om draktsalget: - Er det sant? Det er jo helt utrolig!

Stabæk-Bradley: - Ødegaard kan bruke ferdighetene bedre.

Legende refser Real Madrids talentutvikling: - Henter russere og nordmenn.