Det var etter 67 minutters spill dommeren havnet i fokus på Komplett.no Arena. Viking lå under 2-1 da de fikk frispark på venstrekanten. Niang steg til værs, og headet ballen ned mot det høyre hjørnet. Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen ble liggende på målstreken med ballen mellom hendene, men Viking-spiss Mame Niang er klar i sin tale:

Bittert

— Jeg ble snytt for scoring. Keeperen tok ballen innenfor mållinjen, og dro den ut med hendene. Det er bittert, men dommeren bestemmer, sa Niang diplomatisk til Aftenbladet.no etter kampen.

Situasjonen kom på et avgjørende tidspunkt i kampen. Seks minutter tidligere hadde Fenan Salcinov gitt Sandefjord ledelsen 2-1, og Viking kjempet for å komme seg inn i kampen igjen.

Viking-trener Uwe Rösler mener dommeren burde sett at ballen var inne.

— Det var ingen tvil om det, sier han.

Web-TV:

Høydepunkter: Lyn-RBK | Start - LSK | Glimt - Stabæk | Molde - VIF | Godset - AaFK | Sandefjord - Viking

Gabrielsen: - Det var mål

Tidligere Viking-spiller Alexander Gabrielsen fikk med seg den omdiskuterte situasjonen. Sandefjord-midtstopperen er overbevist om at ballen var over mållinjen.

- Jeg ventet bare på at dommerne skulle blåse, og ble svært overrasket da han lot spillet gå videre. Slik jeg ser det er ballen inne, sier han til Aftenbladet.no.

Gabrielsen priser seg likevel lykkelig over at Sandefjord fikk beholde ledelsen.

— Heldigvis for oss ble det ikke mål, gliser han.

Spesiell kamp

Gabrielsen synes det var veldig spesielt å møte sine gamle lagkamerater i dagens oppgjør.

— Det var en merkelig opplevelse, men etter hvert føltes det som en vanlig eliteseriekamp. Vi spiller en elendig førsteomgang og mangler fullstendig rytme i spillet, men etter den tidlige scoringen etter pause synes jeg vi er bra.

Midtstopperen ble overrasket over det unge mannskapet Viking stilte med fra start.

— Jeg hadde ikke trodd at de ville starte kampen med så mange unggutter, sier han.