MOLDE (Rbnett): Nyheten om at John Arne Riise gir seg i Aalesund var den store snakkisen i Fotball-Norge mandag. Rett før treninga på Aker stadion registrerte Ole Gunnar Solskjær at den tidligere konkurrenten i England og lagkameraten på landslaget avslutter karrieren på dagen.

LES OGSÅ:

— John Arne har hatt en fantastisk flott karriere som han skal være stolt av. Han har prestert både på landslaget og i toppklubber over tid, sier Solskjær til Rbnett.

Den tidligere Manchester United-spilleren møtte Riise og Liverpool en rekke ganger i Premier League på begynnelsen av 2000-tallet. I samme periode spilte de mange landskamper sammen. Begge var i EM-troppen i Nederland og Belgia i 2000, mens Riise var Monaco-spiller.

— Han har scoret noen utrolig flotte mål opp gjennom årene. Selvsagt husker jeg det frisparket han dunket opp i krysset mot oss på Anfield. Det var en typisk Riise-scoring, det var power og det var innsats. Han var en spiller som alltid ga 100 prosent, og derfor fikk han en del sånne scoringer, sier Solskjær.

Han uttrykker samtidig forståelse for at 35-åringen velger å avslutte karrieren nå.

— Jeg regner med han synes at comebacket i Norge ikke ble sånn som han håpet på og drømte om. Det har vært mye kritikk, og ingen liker å få kritikk hele tida. Etter alt han har opplevd skjønner jeg at han ble lei av det, og jeg forstår at han slutter nå. Det er sannsynligvis det beste, sier Ole Gunnar Solskjær.