NORGE — UNGARN 0-1

ULLEVAAL STADION (Aftenposten): Norge tapte 0-1 for Ungarn, og har skaffet seg et veldig vanskelig utgangspunkt før returmøtet i Budapest søndag.

• Se reprise fra vår sending med Arne Scheie etter kampen øverst i artikkelen!

Slik mener vi det norske laget spilte mot Ungarn (4-4-1-1):

Ørjan Håskjold Nyland 4

Grei redning tidlig, men hva skjedde på 0-1? Burde utvilsomt gjort det bedre. Tabbe? Kanskje. Hindret 0-2 med glimrende redning.

Omar Elabdoullaoui 6

Det Norge skapte, kom på høyresiden. Ble snytt for en soleklar straffe da han ble holdt. Fikk så gult for overspilling i ny straffesituasjon.

Even Hovland 4

Farlig på dødballer. Burde scoret tidlig. Merkelig passiv da Ungarn fikk en stor sjanse i annen omgang. Ellers grei kontroll.

Vegard Forren 5

Slet med den svake venstresiden i første omgang. På sitt beste glimrende i igangsettingen bakfra. Tok for seg. Ikke særlig truet.

Tom Høgli 3

Alt Ungarn skapte før pause kom på Høglis side. For annen gang passiv og feilplassert på ledermålet. Ikke stor nok trussel fremover. Ute av form.

Per Ciljan Skjelbred 5

Burde gitt Norge drømmestart, men bommet. Løp, løp og løp enda mer. Ingen tvil om kapteinen ville veldig mye. Manglet litt på sluttproduktet.

Stefan Johansen 4

Ikke så dominerende som vi har sett ham før. Fikk en kjempesjanse sent i kampen, men bommet. Mange dødballer, men få sjanser kom ut av dem.

Alexander Tettey 6

Er blitt et soleklart valg sentralt på midtbanen. Tok for seg i duellene. Er blitt mye bedre i det offensive spillet. God landskamp.

Jo Inge Berget 3

En del av venstresiden som slapp mye til bakover i første. Noen gode involveringer, men tok rare valg med hælspark uten adresse.

Markus Henriksen 6

Satte Skjelbred opp til kjempesjanse tidlig. Ville vært helt fri om Søderlund hadde sentret. Er blitt en nøkkelspiller offensivt. Norges beste.

Alexander Søderlund 3

Kom til sjanser, men bommet på to gode muligheter. Var ego da han skjøt i stedet for å sentre til Henriksen. Som vanlig upåklagelig innsats.