— Vi vil få tilbake gnisten rundt klubben og sørge for at det blir ro. Nå har det vært et voldsomt leven den siste tiden, og slik kan det ikke fortsette, sier Trond Willy Wilhelmsen til Fædrelandsvennen.

Det var TV2 som torsdag kveld meldte at han og investor-kompis nå ser på muligheten for å ta over som klubbens eiere. Overfor Fædrelandsvennen utdyper Wilhelmsen:

- Det blir helt feil at en bank skal sitte som eier av en fotballklubb. Nå ser vi på muligheten for å ta posisjon og ønsker med det å gi en håndsrekning til både banken og klubben, for slik å få ting på plass igjen, sier han.

Både Wilhelmsen og Rustad har en fortid som eiere i Start, men duoen følte seg skviset ut da Dag Rasmussen kjøpte seg inn i klubben rundt jul 2005. De solgte da sine aksjer og har siden engasjert seg i håndballklubbene Våg (Wilhelmsen) og Nordstrand (Rustad).

Nå vil de tilbake på fotballbanen.

- Vi var i kontakt med Sparebanken Sør forrige uke og har gitt uttrykk for vår interesse. Det er ikke snakket om penger eller noe slik ennå. Men vi har lang erfaring og vet omtrent hva det vil koste, sier Wilhelmsen.