HOTELL BRISTOL: I Mohammed "Moa" Abdellaoues skadefravær blir 32-åringen spiss for Norge mot Kypros tirsdag kveld.

Carew har spilt fem kamper for West Ham, fire som innbytter, og scoret sitt første mål for sin nye klubb sist helg.

— Jeg har ikke vært klar for å spille i 90 minutter tidligere denne sesongen. Men formen tilsier at jeg snart kan spille en hel kamp. Vi får se hva som skjer i neste kamp , sa Carew da han møtte pressen på Hotell Bristol i Oslo torsdag kveld.

Han slet med motivasjonen i sommer, brukte lang tid på å finne seg ny klubb, og har heller ikke forhastet seg i arbeidet med å komme i form.

- Jeg har trent godt, og spilt godt når jeg har spilt. Jeg har tatt meg god tid, trent jevnt og trutt, men ikke stresset meg i form. Men jeg nærmer meg 100 prosent nå , sa Carew.

Han gjentok torsdag det han sa på samlingen i starten av september: Carew har lyst å være med på VM-kvalifiseringen som starter neste høst, uavhengig av om EM-drømmen er knust etter at Kypros-Danmark og Portugal-Island er ferdigspilt fredag kveld.

Carew håper i det lengste på hjelp, men er ikke særlig optimistisk.

- Det blir ikke mange scoringer. Men Danmark vinner knepent. De får uansett en vanskelig kamp der nede. Kypros hadde et stort overtak på oss i andreomgangen da vi spilte der. Vi hadde marginer på vår side da vi vant (2-1).

Landslaget kommer til å se Kypros-Danmark i fellesskap på hotellet. Men Carew er ikke sikker på om han kommer til å se hele kampen.

- Jeg er veldig interessert i resultatet, men det er svært sjelden jeg pleier å se kamper i 90 minutter. Kanskje jeg får med meg fem minutter her og der? Jeg får jo vite resultatet uansett. Det er kanskje et par ganger i året at jeg ser en hel fotballkamp. En mesterligafinale kanskje. Og en semifinale. Men ikke lag noe stort nummer av dette, da!