BYTTER KLUBB: Guro Pettersen smiler bredt etter å ha signert toårsavtale med Stabæk. BYTTER KLUBB: Guro Pettersen smiler bredt etter å ha signert toårsavtale med Stabæk. Foto: guropettersen.playblogg.no

Guro Pettersen vender «hjem»

Keeperen har signert toårskontrakt med Stabæk.

24-åringen har de to siste sesongene spilt for Vålerenga i Toppserien, men nå er tiden inne for klubbskifte for Tromsøværingen med en fortid i Fløya.

Neste stoppested er gamleklubben Stabæk, melder hun selv på sin egen blogg.

— Da Stabæk ville ha meg ”hjem”, så kunne jeg ikke la den sjansen gå fra meg. Derfor har jeg skrevet under på en toårskontrakt med Stabæk, og jeg gleder meg til å starte på 2016, skriver Pettersen.

Fra "Bitcha" til "Chixa"

For to år siden gikk hun fra Stabæk til Vålerenga på lån. Overgangen ble gjort permanent før årets sesong, men i 2015 går hun fra ”Bitcha” i Vålerenga til ”Chixa” i Stabæk.

— Tusen takk for to fine år Bitcha og hele Vålerenga! Jeg ønsker dere alt vel, og lykke til med en spennende framtid. I Love u! Og, Stabæk… Vi snakkes i 2016, skriver Pettersen på bloggen sin.

Stabæk endte på 4. plass i årets toppserie med 37 poeng. Vålerenga slet tyngre og ble nummer ti. Hun fire poeng skilte ned til Medkila, som endte på kvalikplassen.